Torna la Festa Intercultural de la Floresta

Música, ball i gastronomia d'arreu del món tornaran a prendre el protagonisme a l'escola del districte


  • Comparteix:

La gastronomia és protagonista de la jornada / Foto: AFA la Floresta

La gastronomia és protagonista de la jornada / Foto: AFA la Floresta

La Floresta té una cita aquest diumenge a la cinquena edició de la Festa Intercultural, organitzada per l'AFA de l'escola. El centre educatiu serà a partir de les onze del matí el centre de la festa, destinada a visibilitzar i posar en comú les cultures presents entre l'alumnat i al barri en general. Dansa, música i gastronomia ompliran un programa que acabarà amb una paella popular per complementar els plats que cada família participant proposarà als visitants.

ESCOLTA-HO

Aquestes parades gastronòmiques seran les protagonistes principals de la jornada de la mà de les famílies del centre, que estan convidades a preparar, en format tastet, menjar tradicional dels seus països. Les cultures també hi seran presents amb balls i danses que aniran des de l'Esbart infantil fins a danses polinèsies, flamenc i 'Bollywood'. Les membres de l'AFA Diana Aguirre i Carola Alegre han passat aquest dimarts pel 'Sant Cugat a fons' per fer la prèvia de la festa, que arriba enguany a la cinquena edició.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.