Torna la 'Supernit a les biblioteques' del Super3 per fomentar la lectura entre els més petits

L'activitat tindrà lloc a les biblioteques de Sant Cugat el 31 de maig


  • Comparteix:

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater / Foto: Cugat.cat

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater / Foto: Cugat.cat

La 'Supernit a les biblioteques' torna a Sant Cugat aquest divendres 31 de maig. Més de 270 biblioteques d'arreu de Catalunya participaran en aquesta segona edició impulsada pel Super3. Entre elles, les tres biblioteques públiques de Sant Cugat que obriran portes aquell divendres de vuit a nou de la nit amb l'objectiu de promoure la lectura i les biblioteques entre els infants a través d'una missió que els participants hauran de dur a terme per ajudar a la família del Super3.

Durant l'activitat, els nens i nenes hauran d'ajudar a la família del Super3 a posar fi al pla malèfic del Senyor de les Ombres. Les inscripcions s'han de realitzar de manera presencial i és gratuïta. Al web del Super3 es pot buscar la biblioteca més propera. Les places són limitades i es recomana inscriure's amb temps a la biblioteca triada.

L'activitat es farà a la vegada a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona i la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori.

La 'Supernit a les biblioteques' és una iniciativa del Super3, del Departament de Cultura i les biblioteques públiques municipals; i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona i el Consorci de Biblioteques de Barcelona. Enguany, s'arriba a la segona edició després de l'èxit de la primera en la qual van participar prop de 15.000 súper i les seves famílies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.