El 15è Bosc Literari reviu el centenari de la Floresta

Una activitat de l'Associació de Veïns de la Serreta


  • Comparteix:

El camí del Bosc d'en Saladrigues s'ha convertit en un itinerari únic per reviure els moments més rellevants dels 100 anys d'història de la Floresta. La 15a edició del Bosc Literari, organitzada per Associació de Veïns de la Serreta, ha estat dedicada enguany a commemorar l'aniversari. Al llarg del camí es poden veure plafons que recullen capítols que ha viscut el barri, amb textos i fotografies que evoquen aquells moments.

El 15è Bosc Literari és fruit de la col·laboració entre l'entitat veïnal i la comissió del centenari de la Floresta. Per això, el president de l'Associació de Veïns de la Serreta, Santi Gavaldà, creu que enguany l'edició 'és significativament especial'. Des de la comissió del centenari, Óscar Costa, ha destacat el caràcter transversal de l'organització per fer realitat activitats com aquesta.

La ruta inaugural de Bosc Literari ha tingut lloc aquest diumenge amb la presència d'una cinquantena de persones, entre elles la regidora de Cultura, Sílvia Solanellas.




Santi Gavaldà

Aquest any és significativament especial pel centenari de la Floresta.

Óscar Costa

És una activitat obert. El centenari té una agenda oberta a tota mena d'iniciatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.