Els santcugatencs tornen a mostrar el seu suport a ASDI durant el sopar benèfic anual


  • Comparteix:

Prop de 220 persones han assistit enguany a la vetllada

Prop de 220 persones han assistit enguany a la vetllada

Prop de 220 persones han assistit aquest cap de setmana al sopar benèfic anual d'ASDI, que enguany s'ha celebrat a l'Hotel Campus de Bellaterra. Com cada any, l'objectiu d'aquesta iniciativa ha estat recaptar diners per tirar endavant les diferents activitats que organitza aquest col·lectiu en suport de les persones amb disminució física o psíquica, entre elles el Centre Ocupacional o el projecte d'una llar-residència que tot just ara s'està engegant.

L'Associació Pro Disminuïts Psíquics i Físics, ASDI, ha celebrat un any més el seu sopar benèfic, que enguany ha arribat ja a la seva 24ena edició.

Com ja és habitual, l'objectiu d'aquesta iniciativa ha estat recollir diners que permetin a aquesta entitat tirar endavant amb les seves activitats diàries així com engegar nous projectes, com per exemple una llar-residència. Així ho ha explicat la presidenta d'ASDI, Enriqueta Guarch.

Enriqueta Guarch

La veritat és que aquest sopar és per anar fent el dia a dia, i també tenimprojectes. El més nou és el de la llar residència, però els diners han de servir per tot el que fem.


Al sopar no hi ha faltat les autoritats municipals, tant de l'Ajuntament com de l'EMD de Valldoreix, que han volgut deixar palès un cop més el seu suport a aquesta entitat.

En nom de l'Ajuntament, el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, ha remarcat la importància de la tasca que fa ASDI i ha manifestat la voluntat de donar-los suport i acompanyar-los en un projecte tant important com el de la residència.

Toni Ramon

Que les persones amb discapacitats es facin grans comporta la necessitat d'una residència a les famílies, i ASDI ha pensat en aquesta possibilitat. Nosaltres estem disposats a acompanyar-los.


En el mateix sentit s'ha expressat la presidenta de l'EMD de Valldoreix, que ha volgut remarcar també el suport que ASDI rep de tota la societat, tal i com es posa de manifest en aquest sopar anual.

Montserrat Turu

Aquest és un sopar molt consolidat i normalment hi ha molta assistència, i això vol dir gent que va des de la gent que hi treballa fins a les autoritats i totes les persones que hi estan vinculades.


Com ja és habitual, durant el sopar s'ha fet un sorteig i una subhasta benèfica on no hi ha faltat quadres de diferents artistes locals i de fora ni tampoc una gran varietat de joies cedides per alguns establiments de la ciutat.

De cara a l'any vinent, ASDI ja ha anunciat que preparen una celebració especial amb motiu del 25è aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.