La Festa de Tardor 2019 comença a caminar i crida a la participació de les entitats


  • Comparteix:

Fira d'entitats de la Festa de Tardor de 2018 / Foto: Cugat.cat

Fira d'entitats de la Festa de Tardor de 2018 / Foto: Cugat.cat

La Festa de Tardor fa una crida a les entitats perquè participin a les assemblees de preparació de la celebració d'aquest any, que tindrà lloc l'últim cap de setmana d'octubre. Una festa que vol 'recuperar l'esperit reivindicatiu dels primers temps' i demana 'més implicació' per part de les entitats en la tria del tema, que ha d'estar decidit al juny.

Fins ara, la nova comissió ha convocat dues assemblees amb 'poca participació per part de les entitats', segons ha reconegut un dels membres de la comissió, Joan Cortadellas. En aquest sentit, Cortadellas ha recordat que la intenció és que les entitats 'no només plantin la seva paradeta, sinó que es posicionin amb la temàtica escollida', que, de fet, des de la comissió demanen que s'acordi entre totes.

La nova comissió està formada actualment per Roger Ricart, Joan Cortadellas, Julià Mestieri i Josep Amorós, i rep el suport tècnic i logístic de l'Ateneu, amb Laia Travé i Toni Ramon. La propera assemblea està convocada aquest dimarts 14, a les vuit del vespre a la Casa de Cultura.


Joan Cortadellas

La veritat és que hi ha hagut poca participació per part de les entitats, i per això volem revifar-ho. Volem que el tema i el lema d'aquest any sigui més participat i hi hagi més suggeriments i aportacions per part de les entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.