Els Tastets del Ve de Gust omplen Sant Cugat de tapes, gresca i música


  • Comparteix:

Els Tastets del Ve de Gust, a càrrec de l'Ajuntament i la Fundació Sant Cugat Actiu, ha situat la gastronomia local al centre de les mirades al llarg del cap de setmana. La iniciativa ha nodrit els carrers de la ciutat de tapes, tastos de vins, mercats i actuacions musicals per a tots els gustos en una jornada en què la meteorologia ha acompanyat a amics i famílies. L'acte s'ha dividit en quatre espais diferents repartits per la ciutat, la Plaça de l'U d'Octubre, el Celler Modernista, la plaça de Sant Pere i la plaça de l'Om.

Des del cap de setmana passat fins aquest diumenge Sant Cugat ha fet un mos de la seva gastronomia de la mà de la tercera edició dels Tastets del Ve de Gust. Més enllà dels quatre emplaçaments principals, una trentena de locals de Sant Cugat han participat amb l'elaboració d'una tapa pròpia.

El moviment, però, s'ha concentrat a les places on la música ha amenitzat els ànims amb les actuacions de Blueroomess, Promiscuo del Son i The Monkey Men entre d'altres. La proposta seguirà al llarg d'aquest diumenge amb més tasts i música. Tot plegat una festa culinària a Sant Cugat per impulsar la proposta gastronòmica a la ciutat.

Reconeixement a la trajectòria
El Tastets del Ve de Gust també ha servit per posar en valor la trajectòria de comerços vinculats a la restauració. En aquesta ocasió s'ha premiat Gasull & Claramunt i la Vermuteria.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.