La 8a edició de la Nit en Blanc omple el centre de la ciutat en la festa del comerç local


  • Comparteix:

Els carrers del centre de la ciutat s'han tenyit de blanc aquest dissabte amb la 8a edició de la Nit en Blanc. Centenars de persones han pogut gaudir d'ofertes gastronòmiques, musicals i comercials gràcies a una proposta que dona una oportunitat als venedors perquè promocionin els seus negocis. Al voltant d'un centenar de comerços s'ha unit a aquesta iniciativa que impulsa Sant Cugat Comerç (StC). L'activitat ha implicat una vintena d'entitats amb l'objectiu de convertir-se en un acte 'de ciutat'. La música i la dansa han agafat enguany especial protagonisme amb set escenaris per on hi han desfilat grups i músics per arribar a tots els públics.

Sant Cugat Comerç, a més, ha posat en marxa un concurs per endur-se fins a 100 euros en un xec regal per gastar a comerços de l'associació. Dos personatges vestits de blanc amb uns paraigües lluminosos s'han passejat per les botigues per fer-se fotografies amb els afortunats, que si la pengen a Instagram amb l'etiqueta #Nitenblanc19, podran entrar al sorteig.

Tot plegat en una jornada que els comerciants i botiguers agraeixen perquè els permet promocionar-se i donar-se a conèixer entre la població i que busca la complicitat amb els clients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.