Sant Cugat acull el 4t Congrés de Psicologia Sanitària i Salut Mental

L'Hospital Universitari General de Catalunya serà l'escenari d'un acte que tindrà lloc el 5 i 6 de juny


  • Comparteix:

L'hospital serà la seu del congrés / Foto: Web Hospital General de Catalunya

L'hospital serà la seu del congrés / Foto: Web Hospital General de Catalunya

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) acull el 4t Congrés de Psicologia Sanitària i Salut Mental, organitzat a tres bandes per la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Societat Catalano Balear de Psicologia (SCBP) i la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRiTC). La iniciativa se centra en la figura del psicòleg general sanitari, així com en la seva formació, les seves competències i els camps potencials d’intervenció. El congrés serà aquest dimecres i dijous, 5 i 6 de juny.

La trobada consisteix en dues jornades farcides de conferències, tallers i taules rodones per posar en valor el paper del psicòleg general sanitari, així com les novetats i els reptes d'aquesta branca de la ciència.

El congrés comptarà amb la presència de professionals especialitzats en diferents àmbits psicològics, que van des de la psicologia positiva fins a la neuropsicologia. Pots consultar aquí el programa del congrés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.