Els Gausacs descarreguen el primer castell de 8 de la temporada a la Diada de Sant Ponç

La colla santcugatenca ha completat la jornada amb un 2 de 7 i un 7 de 7


  • Comparteix:

Els Gausacs han descarregat aquest diumenge el primer castell de 8 de la temporada a la Diada de Sant Ponç en una jornada que ha omplert la plaça d'Octavià. La colla santcugatenca, que ha estat acompanyada pels Bordegassos de Vilanova, els Castellers de Sabadell i els Castellers de la Vila de Gràcia, també ha descarregat un 2 de 7 i un 7 de 7 per completar la seva actuació a plaça.

El cap de colla dels Gausacs, Martí Vinyes, ha destacat que la colla ha pogut portar a plaça 'els millors castells que tenien' i que ara s'ha de continuar treballant.

De la seva banda, els Saballuts han descarregat el 4 de 8, el 7 de 7 i el 5 de 7. Els Bordegassos han descarregat el 3 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el 4 de 7. Els Castellers de la Vila de Gràcia han completat el 2 de 7 i després de no poder carregar dues vegades un 4 de 8, la colla barcelonina ha descarregat el 7 de 7 i el 5 de 7 a la ronda de repetició.

En els pilars d'inici de la Diada, els camises verdes han recordat una vegada més amb una pancarta els 'presos polítics' i Raül Romeva, membre de la colla.


Martí Vinyes

Avui hem pogut treure els millors que teníem i estrenar dos castells. Ara cada cop s'ha d'anar treballant més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.