La Fiscalia demana set anys de presó als fundadors de Bitchain per estafa

L'empresa, que havia tingut seu a Sant Cugat, està acusada d'estafar un total de 180.000 euros a una empresa i dos particulars


Temes relacionats

Un dels fundadors de l'empresa Bitchain, amb seu a Sant Cugat, acusat d'un frau amb 'bitcoins' (17/gen/18)


  • Comparteix:

Imatge d'un dels caixers de 'bitcoins' que es van instal·lar / Foto: Bitchain

Imatge d'un dels caixers de 'bitcoins' que es van instal·lar / Foto: Bitchain

La Fiscalia ha acusat els dos germans fundadors de l'empresa Bitchain, que va tenir seu a Esade Creàpolis de Sant Cugat, d'estafar a finals de 2015 un total de 180.000 euros a una empresa i dos particulars i demana set anys de presó i una multa de 10.800 euros a cada un d'ells. Segons explica Eldiario.es, el fiscal els acusa per haver utilitzat els fons obtinguts per 'unes altres finalitats' i no per la compra de 'bitcoins', que era l'objecte del préstec subscrit amb l'empresa. Els dos germans, que seuran a la banqueta dels acusats aquest dimarts, neguen haver comès cap delicte.

En concret, hi ha tres préstecs sota sospita: de 50.000, de 100.000 i de 30.000 euros, respectivament. El mitjà digital també explica que Miguel Alcaraz, un dels germans amb qui han pogut parlar, ha defensat la seva innocència i assegura que qui els va defraudar va ser el seu antic advocat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.