Sant Cugat se suma al Dia Internacional contra la LGTBIfòbia


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha penjat la bandera del col·lectiu a la façana / Foto: Premsa Ajuntament

L'Ajuntament ha penjat la bandera del col·lectiu a la façana / Foto: Premsa Ajuntament

L'Ajuntament ha penjat la bandera LGTBI a la façana del consistori com a mostra de suport al Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, el 17 de maig. A més, també se suma a la declaració contra l'homofòbia: la lesbofòbia, la gaifòbia, la bifòbia i la transfòbia de la Generalitat, en què es referma 'la voluntat d'assegurar el compliment de la Llei 11/2014 i el seu desplegament a tot el territori mitjançant la xarxa territorial de Serveis d'Atenció Integral LGTBI, per reconèixer, visibilitzar i posar en valor les diversitats sexuals i d'expressió de gènere'.

Sant Cugat vol mostrar un cop més el seu suport als principis d'equitat i de no-discriminació per tal de garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

També mostra 'el suport i reconeixement a totes les persones que han estat perseguides o que han patit discriminació o violència per llur identitat o orientació sexuals, aquí o arreu del món, on encara persisteix aquesta persecució en un important nombre de països, amb penes de presó tortura o fins i tot la mort'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.