La tradició de la Cruz de Mayo es manté viva a Sant Cugat

Ni la pluja ni la campanya electoral han afectat el transcurs d'aquesta trobada del CPA


  • Comparteix:

El temps ha permès ornamentar la creu / Foto: Cugat.cat

El temps ha permès ornamentar la creu / Foto: Cugat.cat

El cel ha esperat aquest diumenge que la Cruz de Mayo estigués ornamentada per descarregar un bon ruixat. Aquesta tradició, organitzada pel Centro Popular Andaluz de Sant Cugat (CPA) ha tornat a aplegar desenes de persones al pati de la seu de l'entitat. Una festa que combina una missa 'rociera', l'actuació d'un cor 'rociero' i l'ofrena floral a la Cruz de Mayo. Membres de les candidatures que concorren a les eleccions municipals de diumenge vinent també s'han acostat per gaudir d'aquesta trobada.

El president del CPA, Miquel Jiménez, ha explicat a Cugat Mèdia que la Cruz de Mayo és 'la culminació' d'un seguit d'activitats com són la Feria d'Abril i la Setmana Santa. Jiménez ha avançat que l'entitat ja està treballant en l'organització de la caseta de Festa Major, que tornarà a ubicar-se al carrer de Josefina Mascareñas.


Miquel Jiménez

Això és la culminació després de la Feria d'Abril i la Setmana Santa. També serveix per agafar forces de cara a la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.