Mor el president honorífic del SantCu Àlex Barberà

Un dels impulsors del futbol base del club


  • Comparteix:

Barberà, durant el pregó de la Festa Major de 2017 / Foto: Localpres

Barberà, durant el pregó de la Festa Major de 2017 / Foto: Localpres

L'expresident del Sant Cugat FC i president honorífic Àlex Barberà ha mort aquest diumenge. Nascut fa 83 anys, Barberà ha estat un soci històric de l'entitat i va ser un dels fundadors del futbol base del club. La vetlla té lloc al Tanatori de Sant Cugat des de dos quarts de sis de la tarda d'aquest diumenge i la cerimònia de comiat serà aquest dilluns a l'Església del Monestir, a dos quarts de cinc de la tarda.

La vinculació de Barberà amb el club, del qual va ser president durant quatre anys, es va engegar el 1971 i es va allargar fins al 2006. L'entitat va reconèixer la seva trajectòria amb el premi Personatge SantCu i l'Ajuntament també va posar en valor la seva tasca amb una placa.

Barberà va ser una peça clau a l'hora de celebrar el centenari del SantCu, el 2016, ja que gran part del fons documental i fotogràfic de l'entitat prové del seu patrimoni personal. El 2017 el club va ser l'encarregat de pronunciar el pregó de la Festa Major de Sant Cugat i Barberà va ser una de les persones que van adreçar unes paraules a la ciutadania.

Mostres de condol
Les xarxes socials s'han omplert de missatges recordant Barberà i celebrant la seva vida, vinculada al Sant Cugat FC.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.