La Diada Solidària d'HP recapta 67.000 euros per finançar cinc iniciatives socials


  • Comparteix:

La Diada Solidària d'HP ha tornat a mostrar la cara més compromesa de l'empresa aquest dissabte amb una jornada on s'han recollit més de 67.000 euros que es destinaran a projectes socials triats pels propis empleats. Centenars de persones, entre les quals treballadors, familiars i coneguts, han participat en les diferents activitats organitzades al llarg del dia per conèixer de ben a prop l'activitat que es desenvolupa a la seu d'HP a Sant Cugat. Enguany, amb els diners recaptats es finançaran iniciatives de l'ONG Fallou, la Fundació PID i la fundació Romper Barreras.

Impresores 3D, tallers de bombolles de sabó, robots futbolistes i jocs per als més petits. La trobada s'ha omplert d'activitats per a tots els gustos gràcies a l'esforç dels voluntaris i fent front a l'amenaça d'una pluja que ha obligat a traslladar la majoria d'iniciatives a l'interior de les instal·lacions. Tot plegat en una 14a edició amb uns clars protagonistes: els rèptils voladors de la pel·lícula 'Com ensinistrar un drac'.

El vicepresident de la companyia i director general d'HP 3D Multiject Fusion Business, Ramon Pastor, ha explicat a Cugat Mèdia que l'objectiu de la jornada és doble: recollir fons per a projectes solidaris i obrir les portes del centre per mostrar que creen tecnologia 'que canvia la vida de la gent'.


Ramon Pastor

L'objecitu és doble. Per una banda, recollim diners per fer possibles projectes solidaris. També obrim les portes del nostre centre per mostrat com fem tecnologia que canvia la vida a la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.