Contra la mercantilització del cos de la dona, conscienciació


  • Comparteix:

Cal combatre la 'mercantilització i sexualització' dels cossos de les dones i així ho ha fet aquest dissabte el col·lectiu Hora Bruixa. La 4a Jornada Feminista organitzada per l'entitat s'ha fet valer de la conscienciació per avançar en la reapropiació del cos femení. Tallers, concerts i xerrades han servit per aquesta fita dirigida a totes les edats.

El Parc de Can Vernet ha estat l'escenari de la cita feminista, que ha arrencat amb una trobada d'entitats del lleure. Oci i sensibilització s'han donat de la mà per denunciar i combatre aquesta situació que pateixen les dones i a la qual Hora Bruixa ha volgut donar un espai de debat.

Així ho ha defensat la membre de l'entitat Griselda Ballester, qui ha recordat que tot i que la gestació subrogada ha obert el debat polític i social, encara queda molta feina per fer.

Per això la jornada ha comptat també amb taula rodona sobre gestació subrogada i ventres de lloguer amb la militant feminista d'Endavant Clara Sánchez, la sociòloga Júlia Sánchez, la periodista Clara Ardévol i l'activista Vanesa Pujades.




Griselda Ballester

Cada vegada surt més en el discurs polític, però no s'està fent prou. Les dones estem al mateix lloc, feina hi ha molta per fer i s'hauria d'escoltar més les persones que estem en aquest àmbit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.