La Festa Major Alternativa i la Cúpula de Tro 'es queden' a la Rambla del Celler

Les dues iniciatives continuaran a la Rambla del Celler, però amb variacions


Temes relacionats

L'Ajuntament respon les crítiques per la ubicació la Festa Major Alternativa (24/mai/19)

Suport d'entitats de Sant Cugat perquè la Festa Major Alternativa 'es quedi' (23/mai/19)

La FMA veu 'censura' en la negativa de l'Ajuntament per celebrar la gresca a la Rambla del Celler (18/mai/19)


  • Comparteix:

La roda de premsa s'ha fet on s'ubicarà la FMA / Foto: Cugat Mèdia

La roda de premsa s'ha fet on s'ubicarà la FMA / Foto: Cugat Mèdia

Després de dos mesos de negociacions, la Festa Major Alternativa (FMA) i La Cúpula del Tro han arribat a una entesa amb l'Ajuntament a l'hora de decidir la ubicació d'aquests dos espais joves de la festa grossa de Sant Cugat. Les dues propostes, que l'any passat van celebrar-se entre la Rambla del Celler i Francesc Macià, marxaran enguany uns metres més enllà. En el cas de la FMA, la iniciativa continuarà a la rambla, però a la vorera del davant, en una zona amb arbres entre Puig i Cadafalch i el petit nucli d'habitatges que fa cantonada amb Cèsar Martinell. La Cúpula del Tro anirà al triangle que formen la Baixada de l'Alba amb la Rambla del Celler i el parc infantil.

La membre de la FMA, Clàudia Pla-Narbona, ha valorat la localització final, però ha qualificat d''intolerable' les negatives constants del consistori durant aquest temps per mantenir les propostes a l''Escalextric'. Des de la Cúpula no estan 'tan contents', ha fet palès un dels membres Guillem Parpal. No estan conformes amb què la resta d'activitats, FMA inclosa, acabin a les quatre de la matinada, quan ells hauran de plegar veles entre la una i les dues. Tot i així, la Cúpula del Tro continuarà 'batallant' aquesta qüestió amb l'Ajuntament.

Un Ajuntament amb qui els organitzadors de les dues iniciatives es reuniran a l'octubre, ha avançat Pla-Narbona, per aconseguir tenir 'seus estables' per a la Festa Major 2020. La FMA i la Cúpula han aprofitat per agrair el suport de totes les entitats durant l'etapa en què no tenien tancada la ubicació.

La programació
Els responsables faran públic el cartell aquest dimarts, però ja han donat a conèixer les dates: 27, 28 i 29 de juny (FMA) i el 28 i 29 (Cúpula). Aquests últims oferiran el karaoke i el Trona, i la FMA activitats infantils al matí, xerrades i batalla de penyes a la tarda, i concerts a la nit. En el cartell noms com Pubilles Ninja, Subversions i La Chunga. També destaquen les propostes de les Adventícies en la programació.

Les localitzacions de la Cúpula del Tro i la FMA / Foto: FMA
Les localitzacions de la Cúpula del Tro i la FMA / Foto: FMA



Guillem Parpal

Tot i els mals de cap, la FMA i la Cúpula ens quedem. Batallarem els problemes que ens anirem trobant al llarg dels anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.