L'AEU arriba a la majoria d'edat amb 'el desig de seguir creixent'

L'entitat acomiada un curs en què ha pogut realitzar la majoria d'activitats programades 'malgrat les circumstàncies del país'


  • Comparteix:

L'Aula d'Extensió Universitària (AEU) ha acomiadat aquest dilluns un nou curs escolar al Teatre-Auditori. Un any especial per a l'entitat ja que ha arribat a la majoria d'edat amb la satisfacció d'haver-se consolidat a la ciutat i 'amb el desig de seguir creixent'. Des de l'entitat, el seu president, Llibori Casadellà, ha celebrat que enguany s'hagin pogut realitzar la majoria d'activitats programades 'malgrat les circumstàncies del país'. L'acte també ha comptat amb la presència dels tinents d'alcalde en funcions Joan Puigdomènech i Susanna Pellicer, i ha estat amenitzat pel Grup Mediterrània.

En el seu parlament, el tinent d'alcalde de Participació Ciutadana en funcions, Joan Puigdomènech, ha lloat la vitalitat i les ganes d'apendre dels membres de l'AEU, que ha definit com a 'singulars'. També els ha recordat que 'no fan d'universitaris, sinó que ho són' i que 'tenen unes ganes d'aprendre encomiables'. Puigdomènech també ha excusat l'absència de l'alcaldessa en funcions, Carmela Fortuny, per ser a l'entrega del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes a Marta Pessarrodona.

De la seva banda, la fins ara tinent d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, també ha volgut tenir unes paraules de comiat abans de deixar la política. 'Fa més de deu anys que assisteixo als vostres actes i ha estat un honor', ha dit. Pellicer ha agraït als membres de l'AEU la feina que fan i els ha animat a 'no perdre les ganes d'aprendre'. 'Sou una enitat mot rellevant per a la ciutat', ha dit.

L'acte ha estat amenitzat pel Grup Mediterrània, que ha interpretat diferents danses del seu repertori com 'Akelarre', 'L'entrellissada del Roselló' i 'Danses de Vilanova', entre d'altres. El proper curs de l'AEU començarà a l'octubre.








Llibori Casadellà

L'entitat ha esdevingut rellevant en la vida associativa de la ciutat, però cal seguir potenciant-la i engrandint-la entre tots.

Joan Puigdomènech

Les persones que participeu a l'AEU teniu un alt nivell de coneixements i sou persones molt motivades.

Susanna Pellicer

Us vull encoratjar a continuar tenint passió per l'excel·lència, el coneixement i la investigació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.