L'Ajuntament rep un centenar de sol·licituds per participar a la Fira de Reis


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha rebut prop d'un centenar de sol·licituds per muntar una parada a la tradicional Fira de Reis que es fa cada any a la plaça d'Octavià. Entre els dies 2 i 5 de gener, els santcugatencs tindran l'oportunitat de comprar i remenar tot tipus de productes d'artesania que aniran des de l'alimentació fins a roba, joguines o joieria, entre d'altres.

Els artesans no faltaran aquestes festes a la seva cita amb la Fira de Reis, que s'instal·larà entre els dies 2 i 5 de gener, tots dos inclosos, a la plaça d'Octavià.

Igual que en els darrers anys, l'Ajuntament ha rebut prop d'un centenar de sol·licituds d'artesans i paradistes per poder participar en aquesta fira. El total de parades no se sabrà però fins d'aquí un dies, un cop el consistori hagi revisat que totes les persones que han demanat participar compleixin els requisits establerts, com són tenir el carnet d'artesà de la Generalitat o no haver sol·licitat més d'una parada per a un mateix producte.

I és que la varietat és precisament un dels atractius d'aquesta fira. Així ho ha explicat el regidor de Comerç, Josep Romero.

Josep Romero

Els productes seran els de sempre, des de mel de romaní fins a pedreria.Intentem que hi hagi una varietat per a tota la família.


Romero ha volgut remarcar també la importància d'aquesta Fira de Reis, ja que si bé, la major part de les vendes en aquestes paradetes no es fa fins el darrer moment, el fet que la gent s'hi apropi i passegi per la zona contribueix a dinamitzar tot el comerç del centre de la ciutat.

Josep Romero

La Fira de Reis téun efecte dinamitzador de tot elcomerç. El comerç tradicional de la ciutat ajuda a aquesta fira i la fira ajuda al comerç tradicional.


Des de l'Ajuntament esperen que aquest any la Fira de Reis tingui encara més èxit que en anteriors edicions, ja que tant els santcugatencs com la gent de fora ja podran passejar amb tota tranquil·litat per l'eix de vianants i també podran utilitzar l'aparcament de l'estació i el pas soterrat de Lluís Companys, a banda dels pàrquings dels Quatre Cantons i l'avinguda Francesc Macià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.