El Monestir de Sant Cugat, protagonista d'un anunci del 1967


  • Comparteix:

Imatge de l'anunci / Foto: fotograma del vídeo

Imatge de l'anunci / Foto: fotograma del vídeo

És habitual trobar a la ciutat enregistraments d'anuncis, sèries i pel·lícules. Diversos emplaçaments de la ciutat serveixen d'escenari per a tot tipus de gravacions, però aquesta pràctica s'instal·la al municipi abans del que es podria pensar. El Monestir de Sant Cugat, una de les icones de la localitat, ja va ser l'escenari el 1967 d'un anunci per a televisió de l'empresa japonesa de rellotges Citizen. A les imatges, la marca posava en valor la resistència dels seus productes llançant un rellotge des d'un helicòpter sobre l'espai del Monestir.



Citizen, empresa fundada el 1918, té actualment oficines a Gavà. A les oficines actuals no treballa cap empleat d'aquella època que pugui explicar per què es va enregistrar l'anunci a Sant Cugat. Quedarà la incògnita de saber si l'espot va ser un dels primers anuncis per a televisió gravats a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.