Obertes les inscripcions als esplais de Nadal que organitza l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

La inscripció dels esplais de Nadal que organitza l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix al Casal de Cultura ja està oberta. Qui vulgui pot apuntar al seu fill o filla a les diferents activitats que l'EMD organitza, des del 23 de desembre i fins el 7 de gener. Entre les activitats més destacades està la sortida a l'envelat de Sant Cugat.

Un any mes l'EMD organitza els esplais de Nadal al Casal de Cultura del municipi, per tal que els nens i nenes de Valldoreix puguin anar a realitzar diferents activitats durant les vacances de Nadal. Aquesta oferta lúdica va destinada a infants d'entre 3 i 12, i des de l'EMD creuen que és una bona iniciativa ja que els pares i mares puguin deixar els nens en companyia.

El vocal de Serveis personals de l'EMD, Josep Casadellà, explica la idea d'aquesta iniciativa. L'escoltem.

Josep Casadellà

La idea és tenir als infants ben organitzats, amb diferetns activitatts, per tal que puguin apendre a disfrutar, fer vida social i estiguin degudament atesos. D'aquesta manera, els pares i mares s'estalvien haver de pagar una cangur o deixar els nens i nenes amb els avis.


Durant els 11 dies que s'organitzen els tallers, hi ha diferents horaris. D'aquesta manera, es podrà deixar al nen o nena fins al migdia, o bé optar per que l'infant estigui fins les 5 de la tarda amb el dinar inclós. A més també s'ofereix un servei de cangur de 8 a 9 del matí, fins que les activitats no comencin. Així els preus van també en funció de les hores que estiguin i de si opten per dinar o no.

De moment són 15 els nens i nenes inscrits, i esperen que enguany s'arribi a les 20 inscripcions, com en edicions anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.