Les veus d'Aula de So fan pinya a favor de Malawi


Temes relacionats

Sant Cugat referma un any més el seu suport als infants de Malawi ( 7/abr/19)


  • Comparteix:

Ho ha tornat a fer amb professionalitat i entrega. L'escola de música Aula de so ha pujat 100 alumnes a l'escenari del Teatre-Auditori de Sant Cugat per una bona causa. De nou, l'ONG local Petits Músics del Món és la beneficiària d'un concert solidari que ha extret el bo i millor del curs per recaptar fons per a projectes educatius a Malawi. 10 anys de feina i aquest dimarts, més fort que mai, el suport dels estudiants de l'escola cap als més vulnerables.

Amb el lema 'La música és un dret per a tothom', Aula de So s'ha fet forta amb les seves formacions: l'Escola Coral del Cor Infantil Sant Cugat, el cor Aglepta, el Cor Dama, l'Aula Jazz Orquestra i el grup infantil de teatre musical. Moltes veus i un gran encaix per fer-ho possible, com explica el director del Cor Infantil i el Cor Aglepta, Oriol Castanyer. El responsable remarca que cal una gran coordinació per aglutinar en un mateix escenari els diferents estils dels intèrprets.

Més satisfeta està encara Anna Iserte, voluntària de l'ONG Petits Músics del Món. Per a l'entitat, l'envergadura del projecte a càrrec de l'escola és quelcom emocionant. Un motiu per estar, de nou, 'molt, molt agraïts'.

Una oportunitat, en definitiva, per aplegar les formacions de l'escola i, de pas, fer suport a una ONG que treballa per a l'educació a través de la música i la dansa com a eina de transformació social i empoderament.






Anna Iserte

Molts contents perquè portem 10 anys fent feina i sempre hem tingut molt de suport.

Oriol Castanyer

Tanta gent dalt de l'escenari requereix molta sincronització de tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.