El Consell d'Infants tanca el curs amb les conclusions sobre com millorar la mobilitat

Potenciar el transport públic, fer més carrils bici i millorar la seguretat han estat les principals propostes del consell


  • Comparteix:

El Consell d'Infants ha celebrat aquest dimecres la cloenda del curs 2018-2019 amb les conclusions sobre com millorar la mobilitat a la ciutat. Potenciar el transport públic, fer més carrils bici i millorar la seguretat han estat les principals propostes de la trentena d'infants que constitueixen el consell i que han fet arribar a l'alcaldessa en funcions, Carmela Fortuny. Durant 10 mesos, el Consell ha elaborat un informe sobre la situació de la mobilitat a Sant Cugat en el qual s'indiquen els punts forts i les mancances. Un informe que han llegit conjuntament tots els integrants davant l'atenta mirada de familiars i amics que han fet petita la sala de plens de l'ajuntament.

L'alcaldessa en funcions ha destacat que les conclusions de l'informe 'són claus per millorar la mobilitat del futur' i per construir una 'ciutat neta, eficient i amable que prioritzi el benestar de les persones'. En aquest sentit, Fortuny ha considerat més que superat el repte que va encomanar als infants a l'inici del curs.

Els membres del Consell d'Infants, que són alumnes de cinquè i sisè de primària de 18 escoles de la ciutat, han pogut comptar amb l'ajut de tècnics de mobilitat del consistori per dur a terme l'encàrrec. La sotspresidenta del consell, Andrea Checa, ha estat l'encarregada de cloure els parlaments dels infants. Checa ha posat en valor la figura del consell, ja que els permet 'ser escoltats i aportar el seu gra de sorra per millorar la ciutat'. Tots els integrants han rebut com a reconeixement per la feina feta un diploma.

Una vegada aixecada la sessió de la cloenda, els integrants del Consell d'Infants s'han fet una fotografia de grup i han pogut gaudir d'un berenar en família.






Carmela Fortuny

Les vostres conclusions són claus per millorar la mobilitat de la ciutat. Volem una ciutat neta, eficient i que prioritzi el benestar de les persones.

Andrea Checa

Hem pogut aportar el nostre gra de sorra a la ciutat. Per nosaltres és una sort que volem agrair a tothom. Sentim que Sant Cugat compta amb nosaltres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.