Els Gausacs volen exhibir-se a la Festa Major amb una Diada Castellera d'alt nivell

La 24a Diada Castellera comptarà amb la presència dels Castellers de Sants, els Capgrossos de Mataró i els Moixiganguers d’Igualada


  • Comparteix:

Els Gausacs van descarregar el primer 4 de 8 de la temporada per la Diada de Sant Ponç / Foto: Cugat.cat

Els Gausacs van descarregar el primer 4 de 8 de la temporada per la Diada de Sant Ponç / Foto: Cugat.cat

Els Gausacs ho tenen tot a punt per a la 24a Diada Castellera de Festa Major, que tindrà lloc aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda a la Plaça d'Octavià, amb la voluntat d'exhibir-se i mostrar a la ciutadania de què són capaços. La colla de Sant Cugat té l'objectiu d'aixecar dos castells de 8 i un tercer encara per determinar després d'una última diada a Vilanova en què els camises verdes no van materialitzar els castells que s'havien proposat. La jornada l'arrodonirà la presència dels Castellers de Sants, els Capgrossos de Mataró i els Moixiganguers d’Igualada, que sumaran esforços per apujar el nivell de la diada.

DECARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

El cap de colla dels Gausacs, Martí Vinyes, ha reconegut que les colles que participaran a la 24a Diada Castellera 'estan a un alt nivell i ajudaran a oferir un bon espectacle'. Respecte el tercer castell que aixecaran els Gausacs, el cap de colla ha obert la porta a fer un castell ample de 7 'perquè tothom pugui participar i fer coses que normalment no fa'.


Martí Vinyes

És una diada a casa, és bonic que tothom hi pugui participar i fer coses que normalment no fa. No està clar el tercer castell però podria ser un castell ample de 7.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.