Centenars de persones omplen els entorns del Monestir en un Corpus Christi multitudinari

La tradicional processó sobre la catifa de flors i l'ou com balla han estat les principals protagonistes


  • Comparteix:

Centenars de persones han omplert els entorns del Monestir aquest diumenge amb la celebració del Corpus Christi, la festa religiosa en honor al Sagrament de l'Eucaristia. La tradicional processó sobre la catifa de flors i l'ou com balla han estat, una vegada més, les principals atraccions d'una jornada que s'ha celebrat per setè any consecutiu després que es recuperés el 2012.

Després del muntatge de les catifes de flors i l'ou com balla, la jornada ha donat el tret de sortida amb una multitudinària Missa Major a l'església de Sant Pere d'Octavià càrrec del mossèn Emili Marlés, que s'ha estrenat en la cita. Mossèn Emili ha mostrat la seva satisfacció pel transcurs de la festa, ja que l'edició d'enguany era 'un repte' tenint en compte que coincidia amb un cap de setmana de pont i la vigília de Sant Joan.

Després de la missa, la processó del Santíssim ha iniciat el seu recorregut pels Jardins del Monestir damunt les tradicionals catifes de flors realitzades pels voluntaris de la parròquia. Més d'un miler de persones han format el seguici, que ha acabat de nou a l'església.

Els Geganters de Sant Cugat, que l'any passat van participar per primera vegada a la festivitat, han posat la cloenda a la jornada amb un ball al recinte del Monestir.


Mossèn Emili

Aquest any hi havia el pont i la vigília de Sant Joan, per tant era un repte. Ha estat una gran satisfacció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.