El 'Connectats' s'escurça i passa al matí en el seu format estiuenc


  • Comparteix:

L'equip del Connectats / Foto: Cugat Mèdia

L'equip del Connectats / Foto: Cugat Mèdia

El 'Connectats', el magazin radiofònic de la Xarxa, no s'atura a l'estiu i canvia de format i d'horari. El programa, elaborat conjuntament per Cugat Mèdia, El Prat Ràdio, Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa, L'Actual i Ràdio Ciutat de Badalona, seguirà pentinant què passa als sis municipis durant tot l'estiu, això sí, al matí. De 10 a 11, l'equip format per Carme Reverte, Anabel Piñar i Adrià Tirado al control tècnic pilotarà l'espai, que s'ha estrenat aquesta temporada.

La retallada en durada, de tres a una hora, implicarà també una renovació dels continguts per adaptar-los a un ritme més estiuenc. Es mantindran el tema del dia i l'entrevista de personatge, que en el cas santcugatenc estrenarà ni més ni menys que l'alcaldessa, Mireia Ingla, aquest dimecres, en resposta a la invitació que s'ha fet als sis batlles sorgits de les eleccions municipals i que va estrenar l'alcalde de El Prat de Llobregat, Lluís Mijoler.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.