Aquesta tarda s'encenen els llums de Nadal, que consten de més de 350.000 microbombetes


  • Comparteix:

L'alcalde serà l'encarregat de posar en marxa el guarniment lluminós

L'alcalde serà l'encarregat de posar en marxa el guarniment lluminós

Els carrers de Sant Cugat s'il·luminaran aquesta tarda amb l'encesa dels llums de Nadal. En total, s'han col·locat més de 350.000 mirobombetes de baix consum, distribuïdes entre els arbres, les cortines lluminoses dels carrers i els plafons amb missatges nadalencs.

L'alcalde, Lluís Recoder, serà l'encarregat d'encendre aquesta tarda la il·luminació nadalenca de la ciutat, a la cruïlla de l'avinguda de Cerdanyola amb el carrer Montserrat. En total, s'han col·locat 352.000 microbombetes de baix consum, 27.000 de les quals estaran repartides als districtes.

Com en anys anteriors, els guarniments estaran formats per plafons lluminosos, xarxes enrotllables als arbres i cortines lluminoses. Ho explica la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Els llums model són exactament iguals que en les tres últimes campanyes nadalenques. Pels carrers de la ciutat podrem trobar des de plafons, xarxes els arbres, pluja d'estels, així com llums en els fanals.


Per estalviar energia, els llums estaran oberts només entre les sis de la tarda i les 11 de la nit, a excepció de la nit i el dia de Nadal, el dia de Sant Esteve, Cap d’Any i el dia de Reis, que estaran enceses fins a les 2 de la matinada. Cal destacar que les garlandes que estan col·locades en els fanals van amb el mateix horari d'encesa i apagada dels fanals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.