El Parc de Collserola anul·la totes les activitats, també les de Festa Major


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les activitats d'aigua de Festa Major / Foto: Premsa Sant Cugat

Imatge d'arxiu de les activitats d'aigua de Festa Major / Foto: Premsa Sant Cugat

La calor i el risc d'incendi han provocat la cancel·lació de la Pedalada BTT i la Travessa Running del diumenge de Festa Major, ja que el Parc Natural de Collserola ha suspès totes les activitats. Aquesta darrera anul·lació s'afegeix a altres com la passejada de dissabte al vespre que organitza l'Associació Excursionista Altiplà, l'estació de ponis de la Festa de l'Esport i el Torneig de futbol 7, que s'havia de disputar dissabte a la ZEM Jaume Tubau i s'ha anul·lat per falta d'equips. D'altra banda, l'organització també ha adaptat altres activitats per evitar la calor. El Seguici de Sant Pere d'aquest dissabte d'endarrereix a les sis de la tarda i s'escurça el recorregut, que sortirà de l'avinguda de Catalunya. Es manté, però, l'ofrena i l'arribada al Monestir en el mateix horari. També s'han reforçat les activitats d'aigua de la Festa de l'Esport al carrer, que aquest divendres s'ha endarrerit fins a dos quarts de set de la tarda.

El Parc Natural de Collserola es troba actualment a nivell 2 del Pla Alfa, i amb la previsió d’augment de les temperatures, s’han anul·lat, per aquest cap de setmana, totes les activitats autoritzades pel Consorci, les programades a l’Agenda d’activitats i les de voluntariat ambiental. A més, es recomana no accedir al Parc mentre duri aquest episodi d’altes temperatures.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.