La Festa de l'aigua centra les activitats infantils d'aquest calorós divendres de Festa Major

Les altes temperatures han fet minvar la participació a altres propostes familiars


  • Comparteix:

Els nens gaudeixen de la Festa de l'aigua / Foto: Cugat Mèdia

Els nens gaudeixen de la Festa de l'aigua / Foto: Cugat Mèdia

La Festa de l'aigua ha estat el remei preferit de les famílies per passar el matí calorós d'aquest segon dia de Festa Major. La plaça de la Casa de Cultura s'ha convertit en l'escenari de jocs, inflables d'aigua i molta escuma i ha acabat sent la proposta preferida per als més menuts i també per als seus pares per combatre les altes temperatures. Una gresca que s'ha acompanyat de l'animació, el bon humor i la música de Jaume Barri. D'altra banda, però, tanta calor ha perjudicat les activitats familiars i infantils organitzades per la Festa Major Alternativa (FMA), en què la participació ha estat nul·la durant tot el matí.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Des de les onze del matí, la plaça ha acollit gran quantitat de jocs perquè els menuts es divertissin mentre es refrescaven.
Jocs a la Festa de l'aigua
Els infants gaudeixen dels jocs d'aigua / Foto: Cugat Mèdia

A més dels jocs i els inflables, la gresca s'animava amb el bon humor i la música de Jaume Barri, qui des de l'escenari s'ha encarregat de fer funcionar el canó d'escuma.
La Festa de l'aigua
Molta escuma durant la festa animada per Jaume Barri / Foto: Cugat Mèdia

Totes les activitats de la Festa de l'aigua eren gratuïtes i s'adreçaven, principalment, als infants. Tot i això, els pares i mares també han gaudit de la gresca i s'han remullat per poder passar el calorós matí més frescos.
Jocs de la Festa de l'aigua
Un nen gaudeix dels jocs de la festa / Foto: Cugat Mèdia

La FMA també ha organitzat un matinal familiar amb jocs i activitats a càrrec de l'Esplai Pica-Roca. Les altes temperatures, però, no els ha ajudat pas i durant el matí no s'han apropat infants ha participar-hi. La membre de l'Esplai, Margarida Rodríguez, lamenta que l'espai no hagi tingut el mateix èxit que l'any passat i culpa 'el temps i la calor'. Des del grup, assegura, els hi 'sap greu'. La Festa de l'aigua s'ha emportat el protagonisme aquest divendres al matí i s'ha convertit en l'epicentre de les propostes infantils. En Mario, en Joan, la Joana i la Sara s'ho han passat 'molt bé' en una festa 'molt divertida'. Els seus preferits, els inflables i l'escuma.









Margarida Rodríguez

L'any passat va tenir bastant èxit però aquest any ens hem trobat que estem soles i que no ha passat cap infant. Hem dedicat el nostre temps a preparar-ho. També tenim un dinar popular i creiem que per culpa del temps i la calor no vindrà ningú i sap greu.

Mario, Joan, Joana i Sara

Aquest any ha estat molt divertit / M'han agradat molts els inflables / M'ho he passat molt bé als jocs i a l'escuma / Jo també he anat als inflables i a la festa de l'escuma



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.