La Festa de l'Esport al Carrer s'adapta a la calor i es converteix en una gran guerra d'aigua


  • Comparteix:

Les guerres d'aigua s'han convertit en les grans protagonistes de la 18a Festa de l'Esport al Carrer al parc de Can Vernet. Davant la intensa onada de calor que s'està vivint per Festa Major a la ciutat, l'OMET ha optat per potenciar les activitats per remullar els assistents. Tot i això, petits i grans també han pogut gaudir d'un ampli ventall de propostes esportives com un circuït en bicicleta, un rocòdrom inflable, ping-pong i bàdminton. A l'espai també s'ha celebrat el 5è torneig de volei platja.



DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

La cita ha estrenat un any més l'oferta esportiva de la festa grossa i on els més petits han pres tot el protagonisme. L'afluència al parc de Can Vernet ha estat tímida a primeres hores de la tarda degut a la forta calor, però a mesura que ha anat avançant la jornada més persones han acudit a l'espai.

La Festa de l'Esport al Carrer continua aquest dissabte d'onze del matí a dues de la tarda amb activitats com un futbolí humà i una festa d'escuma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.