Guanya una càmera instantània amb el concurs d'Instagram de Festa Major


  • Comparteix:

El consistori ha promogut un concurs a IG / Foto: Ajuntament

El consistori ha promogut un concurs a IG / Foto: Ajuntament

El consistori ha engegat de nou un concurs a través d'Instagram amb motiu de la Festa Major de Sant Cugat. Per participar a la iniciativa s'han de compartir fotos de la festa amb les etiquetes #concursFM19 i #FMsantcugat i seguir els següents perfils a Instagram: @fmsantcugat , @luminicfestival i @instaxcamara. El cinquè concurs a Instagram de la festa grossa regalarà al guanyador una càmera instantània patrocinada per Fujifilm Instax valorada en més de 100 euros i la participació a la propera edició del festival fotogràfic LUMÍNIC. El període de participació és fins al 4 de juliol. L'associació de fotògrafs LUMÍNIC serà la responsable d'escollir la imatge triomfadora.

A partir de divendres 5 de juliol, se sabrà quina és la foto més votada. El guanyador/a es difondrà de manera pública i privada a través de les xarxes socials. Lumínic valorarà, en funció de la participació d’enguany, l’atorgament de diversos accèssits.

Consulta AQUÍ les bases del concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.