Cinc plats forts del que queda de Festa Major


  • Comparteix:

La Festa Major acaba aquest diumenge / Foto: Cugat Mèdia

La Festa Major acaba aquest diumenge / Foto: Cugat Mèdia

La Festa Major de Sant Cugat acaba aquest diumenge, però encara hi ha temps de gaudir de propostes per a tots els públics. La música prendrà un cop més protagonisme durant la nit d'aquest dissabte amb el concert dels valencians Auxili, a la una de la matinada. Abans, el correfoc dels Diables incendiarà els carrers de la ciutat a partir d'un quart d'onze amb inici i final a la plaça d'Octavià. El multitudinari concurs d'arrossos a la Rambla del Celler centra les activitats de diumenge, quan també tindrà lloc la 24a Diada Castellera, a dos quarts de sis a la plaça d'Octavià, i el Castell de focs, a un quart de dotze, per tancar els quatre dies de festa grossa.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Dissabte
23:15 - Correfoc amb les colles Diables de Calella, Drac i Diables de Can Sant Joan, Simplement Diables de Premià de Mar i Diables de Sant Cugat. Abans, a dos quarts d'onze, Tabalada conjunta a la plaça de Sant Pere i després, a dos quarts d'una, serà el moment dels Versots i de l'Esclat de foc. La sortida i l'arribada, a la plaça d'Octavià.

01:00 - Auxili, en concert. El grup valencià de reggae presenta a Sant Cugat el seu darrer treball 'Tresors' a l'escenari de l'Espai Arrel de la plaça d'Octavià.

Diumenge
13:00 - Concurs d'Arrossos de Festa Major. Un dels actes més participats de la Festa Major, amb 225 paelles i milers de persones a la Rambla del Celler. Abans, a les deu del matí, els participants hauran de recollir el material necessari per fer l'arròs.

17:30 - 24a Diada Castellera de Festa Major. Amb Castellers de Sants, Capgrossos de Mataró, Moixiganguers d'Igualada i Castellers de Sant Cugat. Serà a la plaça d'Octavià, a l'Espai Arrel.

23:15 - Castell de focs. Amb la pirotècnia Tomàs de Benicarló. Seràn al Turó de Can Mates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.