5.000 santcugatencs usen les piscines municipals amb l'onada de calor

L'Ajuntament va fer l'accés gratuït amb les elevades temperatures


  • Comparteix:

Les piscines municipals han suavitzat l'onada de calor / Foto: Ajuntament

Les piscines municipals han suavitzat l'onada de calor / Foto: Ajuntament

Fins a 5.176 santcugatencs han fet ús de les piscines municipals del Parc Central i la Floresta durant l'onada de calor que ha registrat un rècord històric de temperatura a la ciutat. L'Ajuntament va decretar l'accés gratuït a ambdós equipaments arran de les elevades temperatures, una mesura que ja s'ha incorporat al protocol d'acció en casos de calor molt intensa tot i que des del consistori expliquen que encara 's'ha de valorar el funcionament de les piscines i facilitar-ne l'accés' a un major nombre de persones. En aquest sentit, tant la piscina municipal del Parc Central com la de la Floresta han arribat a l'aforament màxim de les seves capacitats durant els pics de major afluència d'aquest cap de setmana.

La CUP-Valldoreix, descontenta amb les mesures al territori
Els santcugatencs han trobat en les piscines municipals del Parc Central i la Floresta 'l'aixopluc' ideal per combatre l'intensa onada de calor que ha assetjat Sant Cugat el darrer cap de setmana. La bona acollida, però, ha condicionat que els dos equipaments arribessin al seu límit d'aforament, 400 persones en el cas del Parc Central i 200 persones en el cas de la Floresta. La CUP-Valldoreix ha lamentat via Twitter 'la poca fermesa' de l'EMD de Valldoreix davant la no concessió del Complex Esportiu Valldoreix.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.