Llibertat amb càrrecs per a l'home que va provocar diumenge diversos incendis a Can Sant Joan

La intervenció policial i dels serveis d'emergències, claus per evitar la propagació del foc


Temes relacionats

Un incendi ja extingit crema 1.000 metres quadrats a l'avinguda de la Generalitat (30/jun/19)


  • Comparteix:

Imatge de la zona afectada / Foto: Mossos

Imatge de la zona afectada / Foto: Mossos

El jutjat de guàrdia de Rubí ha decretat aquest dilluns llibertat amb càrrecs per a l'home de 45 anys, veí de Madrid, que diumenge va provocar diversos incendis en uns terrenys de l'avinguda de la Generalitat, al polígon de Can Sant Joan. Els fets, com va explicar Cugat Mèdia, van ocórrer a les cinc de la tarda i van comportar la crema de 1.000 metres quadrats.

Una patrulla dels Mossos va detectar columnes de fum a la zona i en apropar-se van localitzar fins a cinc focus diferents de foc, cosa que evidenciava -segons el cos- una acció premeditada. Mentre la patrulla actuava amb l'extintor van personar-se a l'indret més efectius del cos, Policia Local, dues dotacions de Bombers i una d'ADF. En un comunicat, Mossos apunta que la rapidesa i actuació dels diferents serveis va permetre extingir ràpidament l'incendi, coincidint en alerta màxima pel risc d'incendi i l'onada de calor.

Un testimoni va alertar una de les patrulles de la presència als voltants d'un individu, un camioner de Pinto (Madrid). En localitzar-lo, els Mossos van trobar-li paper a les butxaques, uns pantalons cremats i set encenedors.

Va ser detingut com a presumpte responsable dels incendis i va ser traslladat a dependències policials. Aquest dilluns, quedava en llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.