Joan Dausà s'acomiadarà dels escenaris fins al 2021 al Teatre-Auditori de Sant Cugat

Amb el tancament de la gira de l'àlbum 'Ara Som Gegants', el cantant català posarà un punt i a part a Sant Cugat per preparar el seu quart disc


Temes relacionats

Joan Dausà: 'Tinc ganes de fer concerts fora de Catalunya perquè més gent arribi i entengui les meves cançons' (19/oct/16)


  • Comparteix:

Joan Dausà durant un concert del Teatre-Auditori / Foto: Localpres

Joan Dausà durant un concert del Teatre-Auditori / Foto: Localpres

El músic i cantant Joan Dausà s'acomiadarà dels escenaris fins al 2021 al Teatre-Auditori el proper 11 de gener. El cantautor de Sant Feliu de Llobregat posarà un punt i a part a la seva carrera musical per preparar el seu quart disc d'estudi. Amb més de 30.000 entrades venudes, Dausà finalitzarà la gira de presentació del seu àlbum 'Ara som gegants' a cinc teatres i auditoris amb aforament limitat amb la voluntat de tornar als escenaris de proximitat. L'artista visitarà l'Auditori La Llotja de Lleida, l'Auditori de Girona, el Teatre Monumental de Mataró i el Teatre Fortuny de Reus abans de tancar la gira a Sant Cugat. Les entrades per al concert al Teatre-Auditori ja estan a la venda al web de l'equipament.

Joan Dausà ha estat distingit amb els premis Enderrock al Millor Artista i al Millor Disc de Cançó d'Autor i amb el premi Soundie al Millor Videoclip en Català 2018.

Presentació de la nova temporada
La presentació oficial de la nova temporada tindrà lloc el proper dimarts 9 de juliol al Teatre-Auditori, a càrrec dels periodistes Maria Cusó i Jofre Llombart, per conèixer el programa del nou curs. L'entrada de l'acte és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.