Biznelis, un joc de taula per fomentar l'esperit emprenedor i els valors de cooperació

El joc s'ha presentat aquest dimecres a l'Abacus


  • Comparteix:

Fomentar l'esperit emprenedor i potenciar els valors de la cooperació i el treball en xarxa. Aquests són els objectius de Biznelis, un joc de taula educatiu que busca traduir a llenguatge infantil més de 125 conceptes econòmics i despertar la vocació empresarial de nens i nenes a partir de 10 anys. Biznelis, creat conjuntament per l'empresa especialitzada en jocs educatius Kidnelis i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), s'ha presentat aquest dimecres a l'Abacus a càrrec del cofundador de Kidnelis Joan Reixac, la directora executiva d'EdBuilding Susana García i de la presidenta de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC) Marta Fàbregas.

El joc elimina l'atzar perquè els jugadors puguin prendre les seves pròpies decisions. Els participants han de fer créixer els seus negocis tenint en compte que no només es tracta de guanyar diners, sinó de desenvolupar competències com la responsabilitat, el creixement personal i professional i la reversió social dels beneficis.

En aquest senti, Joan Reixac ha explicat que 'tots els jugadors poden guanyar' i que s'han basat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides per 'formar la canalla en temàtiques modernes'. La funció pedagògica, per tant, també és un dels punts clau de Biznelis. La plataforma santcugatenca EdBuilding ha estat l'encarregada de posar el segell de qualitat pedagògica al joc després de provar-lo i certificar que transmet una sèrie de valors.

El punt final a la presentació l'ha posat Marta Fàbregas, que ha destacat la importància de donar visibilitat a la figura de la dona emprenedora i de la necessitat de 'donar un tomb des de la base' a través de l'educació. La XDESC serà, precisament, la xarxa oficial del joc.










Joan Reixach

Tots els jugadors poden guanyar. Ens hem basat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Marta Fàbregas

Com a dones ens queda molta feina per fer, també en el món de l'emprenedoria.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.