Una baralla al centre Sant Cugat acaba amb dos detinguts i tres ferits

Els Mossos van reduir un dels detinguts amb una pistola taser


  • Comparteix:

Lloc de l'incident / Foto: Cedida per Bizarro Black

Lloc de l'incident / Foto: Cedida per Bizarro Black

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones implicades en una baralla que va tenir lloc aquest dilluns a la nit al camí de la Creu entre un nombre 'elevat de persones', segons ha confirmat a Cugat Mèdia el cos de seguretat. Tot i que no ha transcendit l'origen de l'incident, durant la baralla, que va tenir lloc a un bar de la zona, una dona va ser agredida amb un got. A més, també van patir lesions dos agents del cos i els dos detinguts van ser atesos pels serveis mèdics d'una ambulància.

Segons han concretat els Mossos d'Esquadra, l'avís es va rebre passades les nou de la nit per una baralla. Quan van arribar les dotacions es van trobar una dona a terra amb lesions provocades amb un got per un altre client del bar, que va ser localitzat i detingut per lesions.

Durant la detenció, un familiar del presumpte agressor es va encarar 'fora de control' als Mossos d'Esquadra per intentar impedir-ho, i va ser també reduït amb una pistola taser i detingut per atemptat a agent de l'autoritat.

Fruit de la intervenció, dos agents dels Mossos d'Esquadra estan de baixa mèdica per lesions. Cap dels ferits és de consideració greu.

Fins al lloc dels fets també s'hi va desplaçar la Policia Local, requerida com a reforç pels Mossos d'Esquadra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.