Veïns de Monestir-Sant Francesc fan una crida a participar en un vídeo sobre el barri

La gravació vol promoure la cohesió social al districte


  • Comparteix:

La festa major del barri Monestir-Sant Francesc en una de les seves pasades edicions / Foto: Localpres

La festa major del barri Monestir-Sant Francesc en una de les seves pasades edicions / Foto: Localpres

La Xarxa Monestir - Sant Francesc fa una crida als veïns del barri a participar el proper dilluns en la gravació de la seqüència d'un vídeo per promoure la cohesió social al districte. Els organitzadors de l'activitat volen reunir el màxim de persones possible a la plaça d'en Coll a les vuit del vespre per llançar un missatge d'orgull de pertinença al barri amb la que serà la part final d'una peça que es presentarà per la Festa Major la primera setmana d'octubre. El vídeo final mostrarà veïns en diferents espais i entitats socials.

La membre de la Xarxa Monestir - Sant Francesc Mireia Gallego ha explicat a Cugat Mèdia que l'entitat ja està preparant totes les seqüències d'un vídeo que tindrà com a fil conductor una àvia amb el seu nét. Gallego també ha remarcat que busquen persones que parlin diferents idiomes per demostrar que el barri és 'multiètnic i multicultural'. L'activitat està adreçada a totes les edats.

D'aquesta manera, els organitzadors de la festa grossa aposten enguany per fomentar l'esperit de barri després que l'edició anterior posés el focus en la lluita contra la violència masclista i la importància del feminisme.




Mireia Gallego

Volem ajuntar al màxim de gent possible per fer un missatge final d'orgull de ser del barri. Ens vindria perfecte també que vingués gent que parli diferents idiomes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.