Jacob Taurà, guanyador del cartell de la Festa Major de Valldoreix

La proposta ha estat la més votada entre un total de 26 peces presentades


  • Comparteix:

Imatge del cartell guanyador / Foto: EMD Valldoreix

Imatge del cartell guanyador / Foto: EMD Valldoreix

L'il·lustrador Jacob Taurà és el guanyador del concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix, que enguany se celebrarà del 13 al 16 de setembre. El cartell, protagonitzat pels Castellers de Sant Cugat, els Gegants de Valldoreix i un grup de corredors, ha estat escollit entre les 26 propostes presentades en la categoria d'adults. L'obra, amb el títol 'Festa Major a la Natura', ha rebut un premi en metàl·lic de 750 euros.

Per la seva banda, les obres de Gonzalo Constans i María Ripol han estat les obres guanyadores de les categories juvenil i infantil respectivament. Constans, amb 'A Valldoreix, l'art que es mereix', s'endú un premi de 450 euros, mentre que Ripol, amb 'Mira, ja són les festes!', guanya un lot de material artístic valorat en 450 euros.

El jurat del concurs ha estat format per especialistes del món de l'art de la vila, com la dissenyadora i professional del disseny gràfic Nina Roma; l'artista Claudia Salamonesco; el pintor i dibuixant Miquel Pellicer; i la vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.