Sant Cugat es mulla per l'esclerosi múltiple aquest cap de setmana

Les piscines del Parc Central i la del DiR se sumen a aquesta iniciativa


  • Comparteix:

Un salt solidari / Foto: Cugat Mèdia

Un salt solidari / Foto: Cugat Mèdia

Els santcugatencs tenen una oportunitat aquest cap de setmana per mostrar el seu compromís per combatre l'esclerosi múltiple. Ho faran amb el 'Mulla't', una iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), que arriba a 600 piscines d'arreu del país, entre elles la del Parc Central de Sant Cugat. La cita, que suma ja 26 edicions i que enguany se centra en donar visibilitat als símptomes invisibles de la malaltia, tindrà lloc a dos quarts d'una.

Durant la jornada l'entitat organitzadora recollirà fons per combatre una malaltia que afecta 9.000 persones arreu de Catalunya. Ho farà a través de donatius, venta de merxandatge i amb una proposta amb què es podran nedar metres de piscina que es traduiran en un donatiu.

A banda de la del Parc Central, la piscina del DiR també se suma a la iniciativa. Diumenge, durant tot el dia, a l'espai s'hi podran fer donacions i es podran nedar metres solidaris. A més, dissabte, a dos quarts de dotze del migdia tindrà lloc una classe d''aquagym' especial per recaptar fons.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.