La Floresta fa pinya en el primer cap de setmana de festa grossa

El districte segueix de Festa Major fins diumenge


  • Comparteix:

La diversitat de la Floresta s'ha posat de manifest un any més amb la Festa Major del districte. La gresca va arrencar divendres amb un pregó a càrrec de la Comissió del Centenari del barri que va reivindicar 'el talent florestà'. La cultura i la gresca han estat algunes de les constants que s'han pogut viure durant aquest cap de setmana. La festa continua aquesta setmana i s'allargarà fins diumenge.



DESCARREGA'T AQUÍ EL PROGRAMA

Les Olimpíades Bandarres han posat el to esbojarrat a la jornada de dissabte. Les penyes han posat a la graella tot el seu 'talent' en jocs on tot s'hi valia i on el més important era passar-s'ho bé. Un campionat de beure el més ràpid possible, una guerra d'aigua i un torneig d'apilar caixes de cervesa han estat alguns dels plats forts de la trobada.

La solidaritat també s'ha posat de manifest. El Centre Excursionista Independent de Catalunya ha organitzat una caminada solidària en favor de la iniciativa Cims contra el Càncer Infantil i que ha servit per recaptar uns 500 euros. Gairebé una quarantena de persones ha participat de la ruta, que durant tres hores ha recorregut els camins de Collserola.

L'esport també ha tingut protagonisme amb un torneig de futbol sala 3x3 a Can Llobet. Participants de totes les edats han mostrat el seu caràcter competitiu, però, sobretot han deixat clares les seves ganes de gaudir de la gresca.

L'humor ha posat el punt final al cap de setmana amb 'El club de la Floresta', una activitat que ha arrencat les rialles del florestans i florestanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.