Comencen les obres de la nova estació de la línia R8 a Santa Perpètua de Mogoda

La línia de Rodalies que dóna servei a Sant Cugat comptarà amb una nova parada a partir de l'abril de l'any vinent


  • Comparteix:

Una imatge de les obres / Foto: Renfe

Una imatge de les obres / Foto: Renfe

Les obres de construcció de la nova estació de Santa Perpètua de Mogoda ja estan en marxa. Aquesta setmana, les màquines han començat a treballar en la nova parada de la línia R8 de Rodalies, la que dona servei a Sant Cugat. L'estació hauria d'estar llesta d'aquí a nou mesos i la inversió prevista és d'1,76 milions d'euros.

Les actuacions previstes en el projecte per a la construcció de la futura estació inclouen un nou edifici on a la zona de vestíbul s'ubicarà el Punt d'Atenció al Viatger, així com màquines autovenda i control d'accessos, un pas inferior de connexió entre andanes, el recreixement, repavimentació i encaminaments, sistemes d'informació al viatger, la urbanització d'accessos, ascensors, noves marquesines i la integració paisatgística de les noves instal·lacions.

Pla d'estacions de Renfe per a rodalia de Barcelona
La construcció de la nova estació complementa el Pla d'estacions de Renfe que s'està duent a terme a la rodalia de Barcelona. En total, Renfe està invertint prop de 100 milions d'euros en actuacions centrades principalment en la millora de l'accessibilitat, així com altres tasques de modernització de 39 estacions de la rodalia de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.