L'associació Anhel compleix dos anys ajudant sobre el dol i la pèrdua de nadons


  • Comparteix:

Festa d'aniversari dels dos anys de l'associació Anhel / Font: Cugat Mèdia

Festa d'aniversari dels dos anys de l'associació Anhel / Font: Cugat Mèdia

L'associació Anhel ha compartit amb totes les famílies els dos anys d'existència a la ciutat amb una festa infantil aquest dissabte als Jardins del Monestir. L'entitat ofereix ajudes sobre el dol i la pèrdua d'un nadó. Anhel difon el lema 'donar visibilitat a allò que ningú no veu o no vol veure', amb la voluntat de mostrar una realitat que pot arribar a ser traumàtica per a les famílies.

Les bombolles de sabó gegants, un espai nadó, la venda solidària de pastissos, manualitats per als més petits i un racó de llibres sobre el dol han estat les activitats més destacades. L'acte s'ha tancat amb la lectura d'un manifest i un concert. Cinc dones implicades en el dol gestacional i perinatal, van crear l'associació Anhel amb l'objectiu d'ajudar i donar suport a les famílies afectades. També s'han anat afegint temes relacionats com per exemple el dol gestacional i perinatal, el dol per infertilitat, afrontar un nou embaràs, la prematuritat i l'interrupció de l'embaràs. La presidenta d'Anhel, Guida Rubio, ressalta el camí inicial que es va traçar i la resposta de les famílies amb l'associació.



Guida Rubio

Anhel és u desig d'acompanyar aquestes famílies i viure el dol de manera respectuosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.