La Festa Major de Mas Gener acomiadarà l'estiu amb gresca

El programa d'activitats, del 30 d'agost a l'1 de setembre, ja està disponible


  • Comparteix:

La banda de Mas Gener tornarà a ser protagonista de la festa / Foto: Localpres

La banda de Mas Gener tornarà a ser protagonista de la festa / Foto: Localpres

La Festa Major de Mas Gener es prepara per a una nova edició, que tindrà lloc arribarà del 30 d'agost a l'1 de setembre. D'aquesta manera, el barri de Mira-sol acomiadarà l'estiu amb un cap de setmana ple de gresca. El programa d'activitats inclou propostes per a totes les edats i gustos, sense deixar de banda les activitats tradicionals, com ara l'arrossada popular del diumenge.

Com assenyala el president de l'associació de veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, el programa pretén 'potenciar la relació veïnal' amb la varietat d'activitats, oferint opcions perquè tothom s'ho passi bé.

Divendres 30 d'agost
El tret de sortida a les festes el donarà el Holi Festival, que tindrà lloc a tres quarts de vuit del vespre. A les nou de la nit hi haurà el sopar de germanor, que comptarà amb un servei d'entrepans calents i música ambient. Finalment, la primera nit de festa la tancarà el festival de country a partir de dos quarts de deu de la nit i, posteriorment, hi haurà més música de la mà de Music and Dreams.

Dissabte 31 d'agost
El dia central de la Festa Major començarà amb una bicicletada popular a les onze del matí. Els més menuts també tindran diversió assegurada, amb la gran festa de l'escuma a les dotze del matí, o la festa infantil a partir de dos quarts de sis de la tarda, que comptarà amb un circuit de karts. Una sessió de zumba i balls a dos quarts de set de la tarda permetran anar obrint gana i entretenir-se fins a la botifarrada popular, que començarà a les nou de la nit. Per amenitzar el sopar, hi haurà un concert d'havaneres i cançons de taverna i, més endavant, un concert de la mà d'Orquestra Dinámica.

Diumenge 1 de setembre
L'últim dia de Festa Major l'obrirà una cursa de cotxes teledirigits, a les nou del matí. D'altra banda, d'onze a dues del migdia hi haurà una gran festa infantil, que inclourà dos inflables d'aigua i una guerra d'aigua. I a les dues es farà la tradicional arrossada popular, un dels plats forts de la jornada. Finalment, un espectacle de màgia a dos quarts de quatre posarà el punt final als tres dies de Festa Major.

Totes les activitats es faran a la pista poliesportiva.


Josep Lluís Lolo

Potenciar la relació veïnal i organitzar activitats per a què la gent pugui gaudir de festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.