Piscines gratuïtes per fer front a l'onada de calor


Temes relacionats

Nova onada de calor fins dimecres (22/jul/19)


  • Comparteix:

La piscina de la Floresta / Foto: Localpres

La piscina de la Floresta / Foto: Localpres

Les piscines municipals són gratuïtes fins dimecres davant l'onada de calor. L'Ajuntament torna a activar la mesura que ja es va posar en marxa durant l'episodi de Festa Major i que va tenir una gran acollida per part dels santcugatencs. 5.000 persones van acostar-se a refrescar-se durant els dies de forta calor.

Una mesura que afecta només a les piscines descobertes, que obren a l'estiu, la del Parc Central i la de la Floresta en una mesura que ha vingut per quedar-se. La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, ha explicat a Cugat Mèdia que això forma part del pla de l'Ajuntament per facilitar la lluita contra les altes temperatures.

Segons ha explicat Aristoy, la Generalitat demana que la ciutat estigui 'preparada' en casos com aquest i l'objectiu de la mesura és que els col·lectius 'més vulnerables' puguin refrescar-se en mig de una onada de calor que, diuen les previsions, quedarà lluny dels registres de la juny, on es van superar els 40 graus per primera vegada en dècades a la ciutat.

La gratuïtat de les piscines és per als ciutadans empadronats a Sant Cugat. Per verificar-ho, de fet, s'haurà de mostrar el DNI o el padró.


Gemma Aristoy

Donat que des de la Generalitat ens demanen que la ciutat estigui preparada per aquestes onades de calor, a més de proveir espais frescos, possibilitarem que les piscines estiguin obertes durant aquest període.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.