La santcugatenca Tviso tanca després d'un intent frustrat per vendre la companyia

L'empresa, amb 15 treballadors i més d'un milió d'usuaris registrats, abaixarà la persiana a finals d'aquest mes


  • Comparteix:

Tviso TV agregava continguts de plataformes com Netflix, HBO, Amazon i Mitele, entre d'altres / Foto: youtube

Tviso TV agregava continguts de plataformes com Netflix, HBO, Amazon i Mitele, entre d'altres / Foto: youtube

L'empresa Tviso, amb seu a Mira-sol, abaixa la persiana després de l'intent frustrat de vendre la companyia, ha confirmat a Cugat Mèdia un dels seus creadors Oriol Solé. La tecnològica donava feina a 15 treballadors i deixarà sense servei més d'un milió d'usuaris. 'Durant els propers dies buscarem la manera perquè els nostres clients puguin mantenir el servei', ha explicat Solé. L'empresa ja iniciat els tràmits per presentar un concurs de creditors i abans que acabi aquest mes abandonaran les oficines.

Aquesta start-up, creada el 2014 per Andreu Caritg, David Tardà i Oriol Solé, va començar a caminar com un servei web - i més endavant a través d'una aplicació- que agregava l'oferta audiovisual tant de plataformes gratuïtes com de pagament. Un any i mig després, Tviso llançava el seu propi Tv Box.

Els creadors de Tviso estan rere projectes d'èxit com la xarxa social per a universitaris Patatabrava.com, Series.ly, Food2u i Tinybooks.


Oriol Solé

La companyia, ara mateix, no té viabilitat. Haurem de tancar les portes sí o sí, i ja hem iniciat els tràmits per presentar un concurs de creditors. Farem tot el possible per trobar algú que es pugui fer càrrec de l'empresa o bé, trobar la manera perquè els nostres usuaris puguin seguir gaudint del servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.