L'Associació de Comerciants del Centre Històric reneix 16 anys després

Els botiguers de la zona volen millorar aspectes del barri com la neteja i la deixadesa d'alguns edificis


  • Comparteix:

El carrer Major, una de les artèries comercials de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El carrer Major, una de les artèries comercials de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'Associació de Comerciants del Centre Històric reprèn la seva activitat, després de 16 anys, amb l'objectiu de treballar per a la millora del barri. L'entitat, que vol aglutinar els establiments dels carrers que conflueixen a la plaça de Sant Pere, assegura que la brutícia als carrers, contenidors i alguns habitatges abandonats afecta indirectament al comerç del barri. L'associació, que tot just s'està donant a conèixer a la zona, espera que de cara al setembre pugui comptar amb una vintena d'adherits.

L'entitat, que estrena junta amb la comerciant Dolors Garriga al capdavant, està molt engrescada amb el seu reimpuls. 'Aquest és un projecte on només hi han de col·laborar els establiments, també ho ha de fer el veïnat i l'administració', ha detallat Garriga. Un altre de les problemàtiques que han detectat els comerciants del barri és la mobilitat. La santcugatenca assegura que és una 'incoherència' que en una zona per a vianants passin cotxes 'a totes hores'.

Entre els projectes de futur, seguir impulsant propostes que dinamitzin l'activitat a la zona i, fins i tot, formar part de la taula de programació de Festa Major per 'vetllar' per les activitats que es facin al barri.


Dolors Garriga

Era hora de començar a fer un llistat de totes les mancances i problemàtiques. S'ha de tenir en compte que aquest és el barri més antic de Sant Cugat i calia posar-se les piles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.