La pista de gel de Valldoreix entra en funcionament amb èxit de públic


  • Comparteix:

La pista estarà oberta fins el 8 de gener

La pista estarà oberta fins el 8 de gener

La pista de gel de Valldoreix que per segon any ha organitzat l'EMD ha obert les seves portes amb èxit de públic. Tot i el mal temps d'aquests darrers dies, no han faltat patinadors que han volgut aprofitar els primer dies d'aquesta iniciativa. L'acte d'inauguració oficial de la pista es farà però el dia 18, coincidint amb la Festa del Gel.

La pista verda de Valldoreix presenta des del passat dia 4 de desembre una imatge ben diferent a l'habitual. I és que, per segon any, l'Entitat Municipal Descentralitzada ha decidit convertir aquest espai en una pista de gel que estarà oberta al públic fins el 8 de gener.

De moment, i tot i que el mal temps d'aquests darrers dies no ha acompanyat massa, aquesta iniciativa ja està sent un èxit. Així ho ha explicat la vocal d'Esports de l'EMD, Mercedes Rojo, que ha assegurat que durant aquests dies no han faltat patinadors que han volgut estrenar la pista tot i coincidir amb el Pont de la Puríssima.

Mercedes Rojo

Estem contents, l'organització està més perfecionada que l'any passat i no ens podem queixar de la gent que està venint.


Un cop passats aquests dies de festa, i fins que comencin les vacances escolars de Nadal, la pista estarà oberta al públic només els caps de setmana, mentre que entre setmana funcionarà per a grups escolars i enguany també per celebrar festes d'aniversari. Precisament aquesta possibilitat està tenint molt bona acollida. Escoltem Mercedes Rojo.

Mercedes Rojo

Durant la setmana hi haurà escoles i aniversaris, i la veritat és que aquesta proposta està tenint força demanda.


Pel que fa a l'acte oficial d'inauguració, aquest es farà el dia 18 de desembre, coincidint amb la Festa de Gel. Durant aquell dia, per tant, hi haurà exhibicions de professionals i es podrà entrar a la pista de forma gratuïta.

També durant els dies 18 i 19 de desembre hi haurà una fira d'artesans que s'ubicarà al costat de la pista verda i està pensada per aquelles persones que vulguin aprofitar aquelles estones en que no patinin per fer compres de Nadal.

Recordem que aquest any la pista està gestionada directament per l'EMD i que els preus d'entrada són de 4 euros per als més petits, de 5 euros entre els 13 i els 17 anys, i per als adults el preu serà de 6 euros. Aquest any, a més, també es faran abonaments infantil de 10 sessions, amb un preu de 36 euros, i abonaments mixtes per adults i nens que costaran 40 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.