Cal Temerari explora diverses vies per continuar sent viable econòmicament

L'entitat planteja augmentar el preu d'alguns serveis i fer un crowfunding per finançar futures inversions


Temes relacionats

Cal Temerari suma quatre anys a Sant Cugat com 'l'alternativa necessària' ( 3/jun/19)


  • Comparteix:

L'espai es troba al carrer de Sant Esteve / Foto: Cal Temerari

L'espai es troba al carrer de Sant Esteve / Foto: Cal Temerari

Cal Temerari vol continuar sent viable econòmicament. Per això, per fer front a un descens dels ingressos, explora diverses vies per assegurar la gestió econòmica del casal popular. Per exemple, es planteja augmentar el preu del servei de fotocòpies, el del banc de recursos i el de la cessió d'espais. També té la intenció d'iniciar una campanya de micromecenatge per finançar inversions pendents com la climatització de la sala polivalent de la part superior i la compra de material com prestatgeries i mobles que pemetin emmagatzemar millor el material del banc de recursos de l'entitat.

Una altra de les propostes és encarregar-se de fer el sopar i portar la barra a la Festa de Tardor d'enguany, un plantejament que exposaran a la comissió de la celebració al setembre. L'objectiu del col·lectiu, que encara ha de determinar la posada en marxa d'algunes d'aquestes mesures, és continuar garantint la viabilitat econòmica de l'espai, i sobretot el retorn del crèdit de 150.000 euros que l'entitat va signar amb la cooperativa Coop57 per la seva posada en marxa fa quatre anys.

'Hi ha el risc que la viabilitat econòmica ens preocupi si no posem remei a la tendència actual, però confiem que amb les mesures plantejades no ens hàgim de preocupar', ha explicat a Cugat Mèdia un dels membres de Cal Temerari, Julià Mestieri, que ha dit que les propostes van sorgir en l'última assemblea que l'espai va fer fa dues setmanes.

Mestieri s'ha mostrat convençut de la viabilitat econòmica del projecte i ha animat a més ciutadans a sumar-s'hi. Actualment, l'entitat compta amb prop de 300 socis que paguen una quota que pot anar dels 10 als 50 euros mensuals, en funció de l'aportació que decideix fer cada soci.




Julià Mestieri

Hi ha el risc que ens hagi de preocupar la viabilitat econòmica si no posem remei a la tendència actual, però han sorgit moltes idees i creiem que no ens haurem de preocupar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.