Les Jornades de Rol organitzades per 'Ayudar Jugando' recapten 4.025 euros per 'Un nen, una joguina'


  • Comparteix:

L'associació supera així els 2.950 euros recollits l'any passat

L'associació supera així els 2.950 euros recollits l'any passat

L'Associació Ayudar Jugando ha recaptat 4.025 euros per la campanya 'Un nen una Joguina' que organitzen els Joves de la Parròquia de Sant Cugat. Aquesta quantitat l'ha aconseguit en només un cap de setmana, durant la quarta Jornada de Rol, Simulació i Estratègia. La iniciativa pretén que cap nen de la ciutat es quedi sense joguina la nit de Reis.

L'Associació 'Ayudar Jugando' aportarà 4.025 euros a la campanya 'Un nen una joguina'. Com ja va fer l'any passat, l'entitat ha destinat tots a els diners que s'han recaptat durant les Jornades de Rol Simulació i Estratègia a la iniciativa dels Joves de la Parròquia perquè cap nen es quedi sense joguina la nit de Reis.

Les jornades s'han celebrat a les cotxeres de Sants aquest cap de setmana i la gran afluència de públic ha permès superar els 2.950 euros de l'any anterior. El president de l'entitat, Pablo Giménez, creu que els objectius que tenien s'han més que superat.

Pablo Jimenez

El resultat ha estat millor del que esperàvem. Ens haviem posa't coma objectiu aconseguir 3.000 euros iho hem superat.


Giménez ha explicat també que al llarg del cap de setmana s'han fet activitats molt diverses que han permès recollir aquesta quantitat de diners.

Pablo Jimenez

Hem fet diversos jocs i que tenien una quota d'inscripció,a banda hi havia una botiga solidària i hem fet una subhasta per internet.


L'entitat calcula que unes 600 persones han passat per les cotxeres de Sants aquest cap de setmana i que un centenar eren de diferents punts de l'Estat Espanyol, d'entre ells de Bilbao, Santander, Astúries, Madrid i Cadis.

Enguany, a més, l'entitat ja havia començat a recollir diners abans de la jornada de rol amb una subhasta per internet que els va permetre recaptar 600 euros, els quals es van destinar a pagar el lloguer del local.

L'Associació 'Ayudar jugando' va néixer fa dos anys amb l'objectiu d'organitzar activitats per nens i joves. Els beneficis de les seves propostes els destinen sempre a col·lectius i ONG's que treballen per la infància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.