El Taller Jeroni de Moragas desitja un bon estiu amb un lipdub

Els Catarres hi han col·laborat cedint la cançó 'Fins que arribi l'alba'


  • Comparteix:

El setembre passat, la Fundació Privada Jeroni de Moragas va bufar les espelmes del seu 25è aniversari / Foto: Localpres

El setembre passat, la Fundació Privada Jeroni de Moragas va bufar les espelmes del seu 25è aniversari / Foto: Localpres

El Taller Jeroni de Moragas ha llançat un vídeo en format lipdub per donar la benvinguda a les vacances d'estiu. La idea ha estat fruit del grup de monitors, i el resultat final és el d'un vídeo musical a ritme de Els Catarres.

Tal com ha explicat a Cugat Mèdia el director del Centre Ocupacional del Taller, Albert Rubí, la gravació del lipdub ha estat un projecte 'transversal' i que ha implicat els diferents serveis. Hi apareixen el Centre Ocupacional, el Centre Especial de Treball, i també el Servei de Llars i el Servei de Tuteles. D'aquesta manera, el lipdub ha permès explicar el Taller i les activitats que s'hi duen a terme. A més, Els Catarres hi ha col·laborat cedint una de les seves cançons més conegudes, 'Fins que arribi l'alba'.

Per tot això, Rubí ha explicat que la valoració final des del centre ha estat 'molt positiva', sobretot tenint en compte que s'ha tractat d'un 'projecte amateur'. El director del Centre Ocupacional ha puntualitzat que 'ha estat tan interessant el procés creatiu com el de gravació'.




Albert Rubí

La nostra valoració ha sigut molt positiva, perquè ha estat tant interessant el procés creatiu com divertit el procés de gravació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.